Semestern

 Då var min fyra veckors semester över, och är nu tillbaka till jobb och verkligheten. Även om det känns som att tiden gått snabbt så har vi hunnit med mycket. Vi flyttade ju ihop precis innan semestern så då har vi haft tid och möjlighet att komma i ordning i lägenheten. Det enda som fattas nu är ett par tavlor på väggen och utemöbler, men utemöbler tar vi till nästa år istället för nu är sommaren snart slut ändå. Vi har fått en del besök av nära och kära som ville titta på lägenheten, och det har blivit ett par tripper till Strömstad. Näst sista veckan spenderade vi med Marius familj i Danmark. Tack så jättemycket svärföräldrar för den fina resan! 
Stranden i Marielyst på Falster i Danmark. Lång och fin strand, och varmt i vattnet.
 
"Onkel" Marius köpte en drake till lille Nicklas.
 
Vi var på Knuthenborg djurpark. Det är en safaripark där man tar med sig bilen in i parken och kör runt och tittar på de olika djuren. Riktigt spännande när tigern gick fram till bilen. Mäktiga och fina djur det där. 
 
Tigrarna fick man såklart inte gå ut till, men getterna, åsnorna och kamelerna kunde man gå ut och klappa. 
 
Jag och Marius åkte sista dagen i Danmark till Bonbon land. Märker att man blvit äldre när man börjar må illa av karuseller som man kunde åka många gånger förut utan problem. 
 
Jag och brorsan åkte till Halden för att träffa vår syster och hennes familj. Inget vi har tänkt på förut, men det är faktiskt väldigt fint vid hamnen, med utsikt över fjorden och fästningen. 
 
Min übersöta systerson Ole-Christian. Har inte träffat honom sedan han döptes så det var kul att se honom större och med mer personlighet. Även om han var väldigt trött när vi träffades så log han så sött när man busade med honom 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback